MSC-CRUISES BREIDT DE STOPZETTING VAN DE ACTIVITEITEN VAN DE GEHELE VLOOT UIT TOT 10 JULI 2020.

Schermafbeelding 2019-08-22 om 15.10.00.png

Brussel, België, 29 april 2020 - MSC Cruises kondigde vandaag een verdere verlenging aan van de stopzetting van de activiteiten van alle cruiseschepen in de gehele vloot tot 10 juli.

MSC Cruises biedt gasten die door deze maatregel worden getroffen een “voucher toekomstige cruise” (MSC Future Cruise Voucher) aan, waarbij zij de mogelijkheid hebben om het volledige betaalde bedrag voor hun geannuleerde cruise over te maken naar een toekomstige cruise naar keuze - op elk schip, voor elke route - tot het einde van 2021.

Daarnaast krijgen de gasten een extra boordkrediet dat varieert van € 100 tot € 400 per kajuit, afhankelijk van de lengte van hun oorspronkelijke cruise.

MSC Cruises kondigde reeds eerder aan dat elke activiteit van haar schepen wereldwijd tot 29 mei tijdelijk werd stilgelegd. 

Het Flexible Cruise Programma is vanaf heden uitgebreid voor alle bestaande reserveringen tussen 11 juli en 30 september 2020

Bovendien heeft de maatschappij vandaag ook aangekondigd dat alle reserveringen van de gasten die momenteel voor afvaarten tussen 11 juli en 30 september 2020 bij MSC Cruises geboekt hebben, nu ook onder het Flexible Cruise Programma zullen vallen.

Het Flexible Cruise Programma van MSC Cruises biedt gasten die reeds een MSC cruise geboekt hebben, direct of via een reisbureau, de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar een latere vertrekdatum tot en met 31 december 2021. Zowel gasten als hun reisagenten kunnen dergelijke boekingen kosteloos overzetten, nu ook naar elk schip van de MSC Cruises vloot, voor een willekeurige route en aan de beste prijs van de dag voor de nieuwe cruise.

Voor aanvullende details en gedetailleerde updates kunnen gasten contact opnemen met hun reisagent of de website van MSC Cruises bezoeken op www.msccruises.be.

Voor meer informatie:
MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I [email protected] I 02 334 94 00 I www.msccruises.be

OVER MSC CRUISES
MSC Cruises, ‘s werelds snelst groeiende cruiserederij, met hoofdkantoor in Genève, Zwitserland, is de cruise-divisie van MSC Group, het toonaangevende Zwitserse conglomeraat voor scheepvaart en logistiek.

De vloot van MSC Cruises bestaat momenteel uit 17 ultramoderne, zeer innovatieve schepen en is een van de meest geavanceerde op milieugebied in de sector.

Het bedrijf streeft naar optimaal milieubeheer en werkt continu aan het verminderen van de milieu-impact van zijn vloot, zowel op zee als aan wal. ​ Tegelijk investeert het bedrijf in de versnelde ontwikkeling van de volgende generatie mariene en milieutechnologieën. Met een langetermijndoelstelling om nul uitstoot te bereiken, werd MSC Cruises in 2020 de eerste grote wereldwijde cruisemaatschappij die 100 procent compenseerde van de CO2-uitstoot van haar schepen die niet kan worden verminderd door de huidige milieutechnologie.

Varend naar bijna 250 bestemmingen op vijf continenten, brengt het hedendaagse MSC Cruises meer dan 180 nationaliteiten uit de hele wereld samen en biedt het bedrijf een verrijkende en intense cruise-ervaring geïnspireerd op zijn Europees erfgoed. Verwacht aan boord internationale keuken, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma's en de nieuwste gastvriendelijke technologie.

Een in de sector ongeziene investering van € 20,2 miljard zal de huidige vloot van MSC Cruises uitbreiden naar 27 schepen in 2030, onder de vlag van zowel het hedendaagse als het luxesegment van het bedrijf.

Meer informatie over de milieubeheerpraktijken van het bedrijf vindt u op https://www.msccruises.be/nl-be/Over-MSC/MSC-Sustainability.aspx