VERKOOP GESTART voor de MSC SEASHORE, het eerste SEASIDE EVO-schip van MSC Cruises

VERKOOP GESTART voor de MSC SEASHORE, het eerste SEASIDE EVO-schip van MSC Cruises

* MSC Seashore is een geüpgradede versie van de innovatieve Seaside-klasse

* Nieuwe restaurants, een extra lounge aan de achtersteven en nieuwe kajuiten in de MSC Yacht Club                      

* Grotere ruimtes voor kinderen en een nieuw interactief waterpark

Brussel - 26 juni 2019 - MSC Cruises kondigt de start aan voor de verkoop van het MSC Seashore openingsseizoen in de westelijke Middellandse Zee. Vanaf juni 2021 maakt MSC Seashore cruises van 7 nachten, met stops in de havens van Barcelona, ​​Marseille, Genua, Napels, Messina en Valletta.

De verkoop is gedurende twee weken voorbehouden aan leden van de MSC Voyagers Club. Zij krijgen 5% extra korting, bovenop de standaard 5% van het loyaliteitsprogramma. Vanaf 11 juli 2019 is de verkoop dan open voor iedereen, met voor alle gasten dezelfde voorwaarden tot 11 september 2019.

De MSC Seashore is het derde schip in de innovatieve Seaside-klasse. In 2017 kwam de MSC Seaside in de vaart, de MSC Seaview in 2018. MSC Seashore is het eerste van twee Seaside ‘Evo’-schepen. Deze bieden meer publieke vrije ruimte, meer kajuiten en de grootste buitenruimte per passagier van alle schepen in de MSC-vloot.

• extra 16 meter lang

• een nieuw theater op twee dekken aan de achtersteven van het schip

• een groter overdekt zwembad op dek 18 met meer plaatsen errond

• een spectaculair waterpark

• een nieuw restaurant voor gasten die reizen in de Aurea-formule

• een extra hoofdrestaurant

• kajuiten met een nieuw design

De MSC Seashore wordt uitgerust met de nieuwste technologie om de impact op het milieu te verminderen. Dit omvat onder andere:

• een filtersysteem voor uitlaatgassen

• een performant afvalwaterzuiveringssysteem

• Een intelligent verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC) voor hergebruik van warmte uit de machinekamer

• LED-verlichting en tal van andere energiebesparende apparatuur

• Een Selective Catalytic Reduction (SCR)-systeem om stikstofoxide (NOx) om te zetten in onschadelijke stikstof (N2)-moleculen en water.

De MSC Seashore is net als de andere schepen van de Seaside-klasse gebouwd op de FINCANTIERI-scheepswerven in Italië. Haar maiden voyage begint op 13 juni 2021.

Voor meer informatie over boekingen:
https://www.msccruises.be/nl-be/Ontdek-MSC/Cruiseschepen/MSC-Seashore.aspx

Voor meer media-informatie:
www.mscpressarea.com  

RCA PR I Hilde Meus I hilde@rca.be I Tel. 011 59 05 97 I 0473 69 51 07 I www.rcapress.be

MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I press@msccruises.be I 02 334 94 00 I www.msccruises.be

DE MSC SEASHORE IN CIJFERS:

• 169.500 brutoton

• lengte 339 meter

• 2270 kajuiten

• Maximale capaciteit: 5.877 passagiers

• 1648 bemanningsleden

OVER MSC CRUISES
MSC Cruises is ‘s werelds grootste privécruiserederij en de nummer één in Europa en Zuid-Amerika. Als innovator in de cruisewereld is de maatschappij een van de jongste in de sector. Gedurende de eerste tien jaar van haar bestaan kende ze een groei van 800% en bouwde ze stap voor stap haar internationale faam uit.De vloot van MSC Cruises bestaat momenteel uit 16 ultramoderne, zeer innovatieve schepen met een bijzonder elegant design die de klanten een ongeëvenaarde vakantie-ervaring garanderen, met een heerlijke, authentieke keuken, een bekroond ontspanningsaanbod, een comfortabele accommodatie en relaxen in alle toonaarden, dankzij een onberispelijke service en expertise. Een investeringsplan van 13,6 miljard euro getuigt bovendien van een nooit eerder geziene ambitie en moet de vloot tegen 2027 op 29 megacruiseschepen brengen. Momenteel heeft MSC Cruises 6 nieuwe scheepsklassen. Het zijn stuk voor stuk prototypen van mariene architectuur en design.MSC Cruises voelt een diepe verantwoordelijkheid tegenover de fysieke en menselijke wereld waarbinnen het actief is. De onderneming legt het grootst mogelijke respect aan de dag voor de oceanen van de wereld en blijft onverminderd streven naar vernieuwende manieren om de ecologische impact van zijn cruises te verminderen.De vakantiecruises van MSC Cruises worden wereldwijd verkocht via een distributienetwerk in 81 landen. De onderneming heeft wereldwijd 30.500 mensen in dienst, op haar schepen en aan wal en maakt deel uit van de Groep MSC, een consortium van de grote namen in logistiek en transport.Meer info op:  http://www.mscpressarea.com/nl_BE