MSC CRUISES VAART OPNIEUW IN DE MIDDELLANDSE ZEE EN BIEDT DEZE ZOMER CRUISES AAN MET EEN VOLWAARDIGE BELEVING

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.20.13.png

• Vlaggenschip MSC Grandiosa verwelkomt vanaf 16 augustus gasten in het westelijke- en MSC Magnifica vanaf 29 augustus in het oostelijk Middellandse Zeegebied. 

• Terugkeer naar de activiteiten, ondersteund door de invoering van een nieuw gezondheids- en veiligheidsprotocol

• Verbeterde maatregelen, waaronder universele tests voor alle gasten en bemanningsleden en veilige bezoeken aan wal in elke haven.

MSC Cruises kondigde vandaag aan dat de vlaggenschepen MSC Grandiosa en MSC Magnifica, respectievelijk vanaf 16 en 29 augustus 2020 hun activiteiten in de Middellandse Zee zullen hervatten en hun gasten een totale cruisebeleving aanbieden met de mogelijkheid om vijf verschillende bestemmingen te ontdekken tijdens een 7-nachten cruise. De twee schepen zullen als eerste het nieuwe uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocol toepassen. Dit protocol werd goedgekeurd door de bevoegde nationale autoriteiten van de landen, die de schepen deze zomer in het oostelijke en westelijke deel van de Middellandse Zee, zullen aandoen.

Pierfrancesco Vago, bestuursvoorzitter van MSC Cruises zegt"Tijdens de pauze in onze werkzaamheden hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een uitgebreid operationeel protocol dat voortbouwt op de reeds lang bestaande strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen aan boord van onze schepen. We hebben nauw samengewerkt met de relevante EU-, nationale gezondheids- en andere autoriteiten van de landen die MSC Grandiosa en MSC Magnifica langs hun mediterrane routes zullen aandoen om een uitgebreide reeks procedures te ontwikkelen die de gezondheid en veiligheid van alle passagiers aan boord van onze schepen en aan wal moeten beschermen en ervoor zorgen dat de lokale gemeenschap zich op haar gemak voelt bij het verwelkomen van onze gasten".

 Meer weten: http://www.mscpressarea.com/nl_BE/press-releases/3527

Voor meer informatie :
MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I [email protected] I 02 334 94 00 I www.msccruises.be