MSC Cruises tilt entertainment naar een heel ander niveau met Guinness World Records partnerschap

  • Het nieuwe partnerschap illustreert MSC Cruises' streven naar entertainment van wereldklasse aan boord

Genève, Zwitserland, 15 maart 2023 – MSC Cruises kondigde vandaag aan dat ze hun spannende nieuwe entertainmentaanbod op zee blijven uitbreiden met Guinness World Records, de gerenommeerde officials voor ongelooflijke records wereldwijd. Het nieuwe programma is een kans voor gasten om hun moed te testen en - als ze geluk hebben - hun naam in de recordboeken te krijgen. De activiteiten omvatten ontzagwekkende liveshows en nodigen gasten uit om te proberen Guinness World Records te breken en daarbij onvergetelijke herinneringen te creëren.

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van MSC Cruises' bredere strategie om hun immersieve entertainmentprogramma's voor gasten aan boord verder uit te breiden. Terwijl ze op zee cruisen, kunnen gasten overdag deelnemen aan de activiteit en auditie doen voor de grote avondshow, waar de gelukkige finalisten hun talenten kunnen tonen en kunnen proberen de volgende iconische recordhouder te worden.

Guinness World Records activiteiten zijn nu beschikbaar aan boord van MSC Seascape en MSC World Europa, evenals het langverwachte nieuwste vlaggenschip, MSC Euribia, die in juni dit jaar gasten verwelkomt voor haar eerste seizoen.

Alle nieuwe recordbrekers worden gecontroleerd door een officiële GWR-beoordelaar en krijgen een Guinness World Records-certificaat. Dit zal de gasten iets geven om trots op te zijn en tegelijkertijd onvergetelijke herinneringen creëren.


Over MSC Cruises

MSC Cruises is het op twee na grootste cruisemerk ter wereld en toonaangevend in Europa, Zuid-Amerika, de Golfregio en Zuidelijk Afrika, met een groter marktaandeel en meer ingezette capaciteit dan welke andere speler dan ook. Het is ook het snelst groeiende wereldwijde cruisemerk met een sterke aanwezigheid in het Caribisch gebied, Noord-Amerika en het Verre Oosten.

MSC Cruises, dat hoofdkantoor houdt in de Zwitserse stad Genève, is een van de twee merken die onderdeel vormen van de cruise divisie van MSC Group, het toonaangevende Zwitserse scheepvaart- en logistiekconglomeraat met een maritieme geschiedenis die meer dan 300 jaar teruggaat. Het eigentijdse merk MSC Cruises heeft een moderne vloot van 19 schepen en heeft daarnaast wereldwijd aanzienlijk geïnvesteerd in toekomstige nieuwe schepen. De vloot zal naar verwachting groeien tot 23 cruiseschepen in 2025, terwijl er al opties zijn genomen voor de bestelling van nog eens zes schepen tot 2030.

MSC Cruises biedt haar gasten een verrijkende, meeslepende en veilige cruise-ervaring die is geïnspireerd op het Europese erfgoed van het bedrijf. Aan boord kan men genieten van internationale gerechten, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma’s en de allernieuwste gebruiksvriendelijke technologie. U kunt hier klikken om meer te lezen over de routes van MSC Cruises en de ervaring aan boord van haar schepen.

Voor de onderneming staan de gezondheid en veiligheid van haar gasten en bemanning altijd voorop, evenals die van de gemeenschappen op de bestemmingen die worden aangedaan. In augustus 2020 implementeerde MSC Cruises een nieuw uitgebreid en robuust gezondheids- en veiligheidsprotocol, waardoor zij als eerste grote cruisemaatschappij naar zee kon terugkeren. U kunt hier klikken om meer te lezen over het gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises.

 MSC Cruises zet zich al geruime tijd in voor het milieu en heeft als langetermijndoelstelling om in 2050 een netto nuluitstoot voor haar activiteiten te hebben bereikt. Het bedrijf is ook een belangrijke investeerder in geavanceerde milieuvriendelijke maritieme technologieën, met als doel om de versnelde ontwikkeling en beschikbaarheid ervan in de hele sector te ondersteunen. U kunt hier klikken om meer te lezen over het milieu-engagement van het bedrijf. 

Tot slot kunt u hier klikken om meer te lezen over de MSC Foundation, de eigen organisatie van de MSC Group die zich inzet voor natuurbehoud, humanitaire hulp en cultuur.


Voor meer informatie:

RCA Group I Yasmine Dewaele I yasmine.dewaele@rca.be I +32 475 96 17 84

MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I press@msccruises.be I +32 2 334 94 00 I www.msccruises.be