MSC Cruises presenteert nieuw Zomer 2024 'Stay & Cruise' programma

  • Gasten kunnen hun cruise verlengen met een nieuw add-on pakket met twee of drie extra overnachtingen voor of na de cruise, in combinatie met een stadsexcursie van een halve dag.
  • 11 schepen bieden het nieuw programma deze zomer 2024 aan op vijf bestemmingen: Athene, Venetië, Rome, Miami en New York.

 

Genève, Zwitserland - 18 april 2024 – MSC Cruises kondigde vandaag haar nieuw Zomer 2024 'Stay & Cruise' programma aan, dat gasten de kans biedt om hun cruise van zeven nachten te verlengen tot een buitengewone vakantie van negen of tien nachten.

Het nieuw programma omvat een uitbreidingspakket, dat gasten de mogelijkheid biedt om hun vakantie voor of na hun cruise van zeven nachten op zee te verlengen met twee extra overnachtingen met ontbijt inbegrepen in een 4-sterrenhotel in Athene, Venetië en Rome of een 3-sterrenhotel in Miami, evenals de optie voor twee of drie nachten in een 4-sterrenhotel in New York. Inbegrepen in het pakket is ook een stadsexcursie van een halve dag om de topattracties van de stad te ontdekken.

Om voor een nog completere vakantie-ervaring te zorgen, biedt het aanbod privétransfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar het schip voor gasten die voor de cruise verblijven. Voor gasten die na de cruise blijven, zijn er transfers van het schip naar het hotel en van het hotel naar de luchthaven.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises beklemtoont :

“Vooral bij populaire bestemmingen wensen vele van onze klanten aan het vertrek of aankomst van hun cruise een verblijf van enkele dagen te koppelen. Met de 'Stay & Cruise' formule zijn ze daarbij zeker dat dit naadloos aansluit bij de cruise-ervaring en kunnen ze op die manier van een totaalvakantie genieten.”

Het 'Stay & Cruise' aanbod is beschikbaar op verschillende MSC Cruises Zomer 2024 afvaarten in het Middellandse Zeegebied en het Caribisch gebied en kan geboekt worden via het MSC Cruises Contact Center of via de reisagenten.

Reizigers die aan boord gaan van een cruise in het westelijke of oostelijke Middellandse Zeegebied en de hoofdstad Rome verder willen ontdekken, kunnen voor of na hun cruise gebruikmaken van het aanbod op de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Musica, MSC Seaside en MSC Seaview vanuit Civitavecchia.

Voor andere opties voor wie in het oostelijke Middellandse Zeegebied vaart, is het uitbreidingspakket voor een uitgebreide verkenning van Venetië beschikbaar voor of na de cruise met MSC Armonia, MSC Lirica en MSC Sinfonia vanuit Marghera-Venetië. Daarnaast kunnen gasten die varen met MSC Opera, met vertrek vanuit de haven van Piraeus, ervoor kiezen om hun ontdekkingsvakantie in Athene te verlengen vóór hun cruise.

Het aanbod kan worden geboekt met Caribische routes op MSC Seascape met vertrek vanuit Miami voor een extra verblijf van twee dagen in Miami vóór de cruise.

Gasten hebben ook de mogelijkheid om hun vakantie voor de cruise in New York te verlengen met MSC Meraviglia die vanuit New York vertrekt.

Vliegreizen kunnen eveneens geboekt worden via MSC Cruises en toegevoegd worden aan de 'Stay & Cruise' pakketten zodat gasten vluchten kunnen boeken voorafgaand aan een onvergetelijke cruise reis.

De optie voor een aanvullend pakket voor Istanbul is binnenkort beschikbaar in april 2024 voor het MSC Cruises Winter 2024/2025 'Stay & Cruise' programma.

De 'Stay & Cruise'-pakketten van MSC Cruises zijn samengesteld in samenwerking met de Italiaanse touroperator Going, die voor 100% in handen is van MSC Cruises.


Over MSC Cruises

MSC Cruises, met het hoofdkantoor in Genève, Zwitserland, is 's werelds op twee na grootste cruisemaatschappij en marktleider in Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika, met een sterke en groeiende aanwezigheid in Noord-Amerika en het Verre Oosten.

De vloot van MSC Cruises bestaat uit 22 moderne schepen met drie nieuwe schepen die in 2025, 2026 en 2027 worden gelanceerd.

Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen over de hele wereld, biedt cruises aan op vijf continenten, doet meer dan 300 bestemmingen aan en verwelkomt meer dan 180 verschillende nationaliteiten aan boord.

MSC Cruises is vastbesloten om de uitstoot van broeikasgassen voor haar maritieme activiteiten tegen 2050 tot netto nul te herleiden.

Voor meer informatie over MSC Cruises, klik hier.


Meer informatie

RCA Group I Marie Piton I marie.piton@rca.be I +32 473 23 82 78

MSC Cruises Benelux I Wim Willems I wim.willems@msccruises.be I +32 472 02 06 83