MSC biedt 40%* korting voor Fly & Cruise pakketten

EXCLUSIEF AANBOD VOOR PERS

Schermafbeelding 2019-08-22 om 15.10.00.png
Fantasia
Fantasia

MSC biedt 40%* korting op de prijs van de actieve cruise in het systeem, voor Fly & Cruise pakketten met vertrek vanuit Brussel naar Genua of Triëst.

Vertrek in juni, juli, augustus, september of oktober voor een 8-daagse cruise vanuit Trieste aan boord van MSC Fantasia of vanuit Genua aan boord van MSC Seaside & MSC Splendida.

Aanbod exclusief voor de media.

Reis deze zomer met uw gezin, uw partner of uw vrienden en ontdek het hele MSC aanbod.

We kijken er naar uit om u aan boord te verwelkomen.

Reservering per e-mail naar [email protected]

Wachtwoord: Leve de zomer met MSC

Kopie van de perskaart nodig voor één passagier in de kajuit.

*Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn t/m 15 oktober 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Korting enkel geldig op het cruisegedeelte, niet toepasbaar op de vluchtprijzen. De totaalprijs is inclusief de hotelservicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De hotelservicekosten zijn verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De hotelservicekosten zijn niet van toepassing voor kinderen die jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Cumuleerbaar met MSC Voyagers Club korting, niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.


Voor meer informatie:
RCA Group I Ellen Haselaars I [email protected] I +32 474 59 35 13 ​
MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I [email protected] I +32 2 334 94 00 I www.msccruises.be