Gloednieuw entertainment op MSC Euribia als onderdeel van het bekroonde gezinsaanbod van MSC Cruises

 • Het nieuwe aanbod onderstreept nog maar eens dat MSC Cruises zich blijft inzetten om gezinnen innovatief en divers entertainment te bieden
 • De MSC Euribia beschikt over zeven ruimtes vol entertainment, volledig gericht op kinderen en tieners van verschillende leeftijden
 • Meer dan 100 uur aan live entertainment per cruise voor kinderen en tieners in de clubs van MSC Cruises
 • Negen live gezinsactiviteiten/-shows en zes primetime activiteiten voor tieners per cruise, georganiseerd door het jeugdpersoneel van MSC Cruises
MSC Euribia, Teens Club
MSC Euribia, Teens Club

Genève, Zwitserland, 10 maart 2023 – MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het haar bekroonde kinder- en gezinsaanbod naar een nog hoger niveau tilt aan boord van het nieuwste vlaggenschip, de MSC Euribia, dat in juni in de vaart komt. Als aanvulling op de verrijkende en innovatieve ervaringen van MSC Cruises op zee laat het nieuwe programma gasten van alle leeftijden genieten van vele nieuwe en opwindende entertainment-opties boordevol actie, waardoor de ultieme vakantie voor het hele gezin wordt gecreëerd.

Als familiebedrijf is het voor MSC Cruises belangrijk om uitzonderlijk gezinsentertainment te bieden. De nieuwe revolutionaire kinderzone van de MSC Euribia omvat 700 m² aan binnenruimte die volledig is toegespitst op kinderen en tieners van 0 tot 17 jaar. Er zijn zeven ruimtes, elk voor een andere leeftijdsgroep. Twee ruimtes zijn gewijd aan duurzaamheid, om kinderen meer te laten leren over het belang van het milieu, en eentje aan technologische innovatie in ons digitale tijdperk

Matteo Mancini, senior manager voor jeugdentertainment bij MSC Cruises, zei het volgende: "Vol enthousiasme maken we het gezinsvriendelijke aanbod aan boord van de MSC Euribia bekend. Met behulp van de nieuwste technologie en rekening houdend met de huidige trends, willen we tegemoet komen aan de behoeften van nieuwe generaties kinderen en hun families, nu en in de toekomst. Het entertainment aan boord is een weerspiegeling van de duurzaamheidsboodschap van de MSC Euribia, waarbij nieuwe innovaties en milieuaspecten geïntegreerd worden in de cruise-ervaring."
MSC Euribia, Teens Lab
MSC Euribia, Teens Lab

Aan boord stopt de pret nooit dankzij het fantastische entertainment van wereldklasse, waarvan nu nog langer genoten kan worden: van 9 uur ‘s ochtends tot middernacht. Tot de hoogtepunten van het nieuwe aanbod op de MSC Euribia behoren:

 • Baby Club Chicco Eco: De nieuwe Chicco Eco + Baby Club van het schip werd duurzaam ontworpen door de Artsana-groep. De club wordt gepresenteerd in samenwerking met het bekende babymerk Chicco en omvat een speciale speelruimte voor baby’s en peuters tot drie jaar oud. De ruimte biedt volop vermaak voor de kinderen dankzij diverse veilige en milieuvriendelijke speeltjes, die zijn gemaakt van 80% gerecycled plastic of 67% organisch en gerecycled plastic.
 • MSC Foundation Youth Centre: Het schip beschikt over een speciale ruimte waarin kinderen deel kunnen nemen aan activiteiten die zowel leuk als educatief zijn en die hen meer leren over het belang van het milieu. Voor volwassenen is er de mogelijkheid zich te verdiepen in de programma’s en doelen van de MSC Foundation.
 • Teens Club Extra Space: Deze nieuwe en innovatieve zone biedt nog meer plaats en activiteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van de tienergasten van MSC Cruises. In een ruimte boordevol plezier kunnen de tieners genieten van tal van leuke games en spelletjes, waaronder PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, VR, tafelvoetbal, tafeltennis en nog veel meer.
 • World Quest: Deze spannende nieuwe spelshow nodigt gasten uit voor een interactieve reis aan boord van het schip. Het gaat om een boeiende quiz over wereldwijde geografie en trivia. De winnaars maken zelfs kans op mooie prijzen.
 • Caravaggio: MSC Cruises presenteert voor de eerste keer aan boord van een van haar schepen een onvergetelijk detectivespel waarin kunst centraal staat. In dit meeslepende spel moeten gasten een kunstroof in een museum onderzoeken. Het doel is om uit te vinden hoe een waardevol schilderij is gestolen en de dief te pakken te krijgen.
MSC Euribia, Baby Club Chicco Eco
MSC Euribia, Baby Club Chicco Eco

De Kids’ Clubs aan boord omvatten: ​

 • Speciaal voor baby’s: Baby Club Chicco Eco (0 - 2 jaar) met gekwalificeerde bemanningsleden die gecertificeerd zijn in de zorg voor onze jongste gasten.
 • Voor jongere kinderen: Mini Club (3 - 6 jaar) en Juniors Club (7 - 11 jaar)
 • Voor oudere kinderen: Young Club (12 - 14 jaar), Teens Club (15 - 17 jaar) en Teens Lab (12 - 17 jaar)
 • Voor kinderen en volwassenen: MSC Foundation Youth Centre

Klik hier om meer te weten te komen over de MSC Euribia.


Overzicht van het gezinsentertainment aan boord van de MSC Euribia:

 • Z Active: Zowel kinderen als tieners kunnen genieten van het spannende nieuwe sportprogramma dat voor elk wat wils biedt, met voetbal, basketbal, zorbbal, pickleball en hoverboards.
 • MasterChef at Sea Juniors: Deze ervaring aan boord, die de succesvolle tv-show ‘MasterChef’ tot leven brengt, omvat een spannende kookwedstrijd voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Kinderen kunnen hier hun culinaire creativiteit de vrije loop laten, terwijl goede eetgewoonten worden gestimuleerd door gezonde ingrediënten en recepten.
 • MSC Dance Crew: Een spannende ervaring met wedstrijdelement die werd ontwikkeld in samenwerking met Fremantle, de productiemaatschappij achter wereldberoemde tv-shows als ‘Idols’, ‘The X Factor’ en de ‘Got Talent’-series. In MSC Dance Crew strijden teams van gasten van 10-17 jaar om de ultieme titel van ‘Danscrew van het Jaar’.
 • Cabin 12006 - The Secret Game:Dit spel, gebaseerd op de originele webserie ‘Cabin 12006’ van MSC Cruises, nodigt gasten uit om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring waarin ze mysteries aan boord moeten oplossen. Hierbij worden muziek, video’s, TikTok-uitdagingen, geheugenspelletjes en tal van andere zaken gecombineerd.
 • Break the Wall: Een meeslepende hightech spelshow waarbij de gasten voor een gigantische technologische muur staan die bepaalt welke onverwachte opdrachten op het podium moeten worden uitgevoerd, voor een publiek dat optreedt als jury. Deze interactieve show zal iedereen zeker vermaken.
 • Doremiland, documentaire: In alle kajuiten met kinderen en tieners wordt een exclusief reisprogramma in de stijl van een documentaire uitgezonden dat een boeiende blik achter de schermen biedt van het bijzondere gezinsaanbod van MSC Cruises.
 • Drone Academy 2.0: Een levendige hightech estafetterace voor drones die ‘s avonds tot leven komt door middel van fluo-effecten en oplichtende drones. De race biedt een fantastisch unieke ervaring die gebruikmaakt van POV-camera’s en VR, waarbij team van gasten proberen zo snel mogelijk hun weg te vinden langs 15 hindernissen.

Voor meer informatie:

RCA Group I Yasmine Dewaele I yasmine.dewaele@rca.be I +32 475 96 17 84

MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I press@msccruises.be I +32 2 334 94 00 I www.msccruises.be