Cruisegasten kunnen nieuwe wereld verkennen met ‘De Zee was Nooit Zo…’

Cruisegasten kunnen nieuwe wereld verkennen met ‘De Zee was Nooit Zo…’

BRUSSEL, 8 januari 2020 – Met de nieuwe campagne ‘De Zee was Nooit Zo’ laat MSC Cruises haar gasten zien naar welke nieuwe plaatsen, kusten, landen én ervaringen de zee je kan leiden. Oscarwinnaar Ennio Morricone componeerde de muziek voor deze campagne, de film werd gedraaid op MSC Bellissima.

De Zee was Nooit Zo… verwelkomend, avontuurlijk, verrassend, spectaculair, weldadig, betoverend en onvergetelijk. De spot voor de nieuwe tv-campagne werd op de Middellandse Zee opgenomen, aan boord van MSC Bellissima. Naast de tv-spot omvat de marketingcampagne van MSC Cruises een luik sociale media, grootformaatposters in het  straatbeeld, in stations en op luchthavens of in winkelcentra, digitale banners en advertenties voor kranten en tijdschriften. De campagne start op 14 januari in alle Belgische stations en in de Brusselse metro.

CEO Gianni Onorato: “Met onze nieuwe campagne willen we laten zien wat de zee allemaal te bieden heeft. En hoe wij ervoor zorgen dat onze gasten de wereld kunnen verkennen op ongekend luxueuze wijze aan boord van bijzonder moderne cruiseschepen. Vanaf deze maand zijn we ook de eerste vooraanstaande internationale cruiserederij die CO2-neutraal gaat in haar maritieme operaties (*).”

(*) compensatie CO2-uitstoot van de vloot

 Bekijk de campagnevideo ‘De Zee was Nooit Zo’ van MSC Cruises HIER #DeZeeWasNooitZo/ #TheSeaAtItsMost / #MSCCruises

Voor meer informatie, zie ook http://www.mscpressarea.com/nl_BE
RCA PR I Hilde Meus I hilde@rca.be I Tel. 011 59 05 97 I 0473 69 51 07 I www.rcapress.be
MSC Cruises Belgium I Vinciane Jacquiez I press@msccruises.be I 02 334 94 00 I www.msccruises.be

Over MSC Cruises
MSC Cruises is ‘s werelds grootste privécruiserederij en de nummer één in Europa en Zuid-Amerika. Als innovator in de cruisewereld is de maatschappij een van de jongste in de sector. Gedurende de eerste tien jaar van haar bestaan kende ze een groei van 800% en bouwde ze stap voor stap haar internationale faam uit.

De vloot van MSC Cruises bestaat momenteel uit 16 ultramoderne, zeer innovatieve schepen met een bijzonder elegant design die de klanten een ongeëvenaarde vakantie-ervaring garanderen, met een heerlijke, authentieke keuken, een bekroond ontspanningsaanbod, een comfortabele accommodatie en relaxen in alle toonaarden, dankzij een onberispelijke service en expertise. Een investeringsplan van 13,6 miljard euro getuigt bovendien van een nooit eerder geziene ambitie en moet de vloot tegen 2027 op 29 megacruiseschepen brengen. Momenteel heeft MSC Cruises 6 nieuwe scheepsklassen. Het zijn stuk voor stuk prototypen van mariene architectuur en design.

MSC Cruises voelt een diepe verantwoordelijkheid tegenover de fysieke en menselijke wereld waarbinnen het actief is. De onderneming legt het grootst mogelijke respect aan de dag voor de oceanen van de wereld en blijft onverminderd streven naar vernieuwende manieren om de ecologische impact van zijn cruises te verminderen.

De vakantiecruises van MSC Cruises worden wereldwijd verkocht via een distributienetwerk in 81 landen. De onderneming heeft wereldwijd 30.500 mensen in dienst, op haar schepen en aan wal en maakt deel uit van de Groep MSC, een consortium van de grote namen in logistiek en transport.